Τι είναι το ΚΑΡ
«Μπορεί κάποιος να έχει περισσότερο ταλέντο από εσάς-αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία να μην προσπαθήσετε περισσότερο από τον καθένα». – Ντέρεκ Τζέτερ

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ είναι το μοναδικό κέντρο εκπαιδευσης στο αντικείμενο της Αθλητικής δημοσιογραφίας σε πανελλαδικό επίπεδο.  Στόχος του ΚΑΡ είναι η κατάρτιση των σπουδαστών, ώστε με την αποφοίτησή τους να έχουν όλα τα απαιτούμενα εφόδια για να εργαθούν επαγγελματικά σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, διαδικτυακά μέσα και όλες τις καινοτόμες εφαρμογές των media. Οι υψηλής ποιότητας σπουδές εξασφαλιζονται απο το διδακτικό προσωπικό, που αποτελείται απο καταξιωμένους καθηγητές, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρησεων και επιτυχημένους επαγγελματίες, καθώς και από τη σύγχρονη υλικοτεχνική του υποδομή.

Throughout the year, nationally and internationally known architects, architectural scholars, and artists are invited to participate in the School’s weekly lecture series. The series is open to the public and is free of charge. In fall 2014, lecturers included:

The School of Art & Science maintains an active program of exhibitions. The Architecture Gallery, located on the second floor of Ralf Samwell Hall, is open to the public Monday through Friday, 9:00 AM – 5:00 PM, and Saturday, 10:00 AM – 5:00 PM. Exhibitions in 2015–2016 included:

Στα χρόνια λειτουργίας της σχολής μέχρι και σήμερα αρκετές δημοσιεύσεις των media αναφέρθηκαν στο κέντρο αθλητικού ρεπορτάζ.

Street press: ” Η πόλη ζει” στο πλαίσιο του αφιερώματος για για την εκπαίδευση τον Ιούλιο του 2019.

SPORTSCASTERMADE BY Κ.Α.Ρ

Βρίσκεσαι δίπλα στα είδωλα σου, ταξιδεύεις στα πιο απίθανα μέρη, ζεις από κοντά τη μαγική ατμόσφαιρα του Champions League. Περιμένεις έξω από τα αποδυτήρια όχια για αυτόγραφο αλλά για να πάρεις δηλώσεις από διάσημους ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η καθημερινότητα του δημοσιογράφου του αθλητικού ρεπορτάζ Θέλεις να την ακολουθήσεις; Ρίξε πρώτα μία ματιά στον Οδηγό του Επιτυχημένου Αθλητικού Συντάκτη. Τι πρέπει ξέρεις  και που να τα μάθεις. Υπάρχουν πολλές σχολές αθλητικής δημοσιογραφίας αλλά το Κ.Α.Ρ. (Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ) είναι το μόνο που προσφέρει εγγυήσεις για την ποιότητα των σπουδών σας: οκτώ χρόνια λειτουργίας, σταδιοδρομία πολλών απόφοιτων και ονόματα καταξιωμένων δημοσιογράφων στο διδακτικό προσωπικό. Πάνω απ’ όλα, διαθέτει τον καλύτερο οδηγό του αθλητικού συντάκτη…

Οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορταζ βρέθηκαν στην 66η απονομή αθλητικών βραβείων, αποκτώντας μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη..

Αίθουσες διδασκαλίας

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στεγάσουν τα τελευταία 15 χρόνια το ΚΑΡ

Τηλεόραση ραδιόφωνο

Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό στούντιο ώς αίθουσες διδασκαλίας στην διάθεση των σπουδαστών

Βιβλιοθήκη

Άπειρες δημοσιεύσεις στην βιβλιοθήκη της σχολης

Desk Σχολής

Η γραμματεία της σχολής είναι στην διάθεση των σπουδαστών συνεχώς

Αιθουσα Montage

Εργαστήρια επεξεργασίας εικόνας και ήχου

Αίθουσες Υποδοχής σπουδαστών ΑΜΕΑ

Το ΚΑΡ είναι από τα λίγα κέντρα που μπορούν να δεχτούν σπουδαστές ΑΜΕΑ

English idioms by theidioms.com