ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2021 – 2022

Λατρεύεις τα σπορ και θες να μεταδίδεις αγώνες και ειδήσεις;

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, με την υπογραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου,αποτελεί από το 1994 την πρώτη εξειδικευμένη σχολή σπουδών αθλητικής δημοσιογραφίας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, επικεντρώνεται στην εκπαίδευση των σπουδαστών στο αθλητικό ρεπορτάζ, σε όλα τα δημοφιλή σπορ, προετοιμάζοντάς τους σε πραγματικές συνθήκες.
Με την καθοδήγηση καθηγητών που είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι σπουδέςπεριλαμβάνουν τόσο θεωρητική κατάρτιση όσο και πρακτική άσκηση

  1. Μονοετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική για φοιτητές και πτυχιούχους.

  2. Online μονοετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική

  3. Διετές πρόγραμμα σπουδών και πρακτική

Οι σπουδαστές καλούνται να γράψουν και να μεταδώσουν ρεπορτάζ, να πάρουν συνεντεύξεις, να ασκηθούν πάνω στη συγγραφή άρθρων, μαθαίνοντας από την πρώτη στιγμή πώς είναι οι πραγματικές συνθήκες της δημοσιογραφικής δουλειάς, είτε πρόκειται για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο είτε για τον γραπτό Τύπο και τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Με μία πλήρη γκάμα μαθημάτων, οι σπουδαστές μπορούν να μάθουν από την ιστορία του ποδοσφαίρου του μπάσκετ, των Ολυμπιακών Αγώνων και όλων των μεγάλων γεγονότων, μέχρι τους κανονισμούς των σπορ και την αθλητική νομοθεσία, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν γνώσεις αθλητικής ψυχολογίας και κοινωνιολογίας.

Το πρόγραμμα της σχολής περιλαμβάνει εξειδικευμένα μαθήματα στο εξωτερικό ρεπορτάζ, στην κάλυψη του ρεπορτάζ των ομάδων, στην τεχνική της συνέντευξης, της αρθρογραφίας και του σχολιασμού. Οι σπουδαστές μαθαίνουν να οργανώνουν τα θέματά τους, να βγάζουν τίτλους και να δημιουργούν πρωτότυπο περιεχόμενο (content creation). Και επειδή τα Μέσα Ενημέρωσης αλλάζουν και εξελίσσονται διαρκώς, οι σπουδαστές λαμβάνουν εξειδικευμένη εκπαίδευση και προετοιμασία για το σύγχρονο ψηφιακό
περιβάλλον.

Εξοικειώνονται με τις απαιτήσεις των διαδικτυακών μέσων, διδάσκονται τη σωστή αξιοποίηση των social media, την άνεση στην επικοινωνία (Communication Skills) καθώς και πώς να φέρνουν σε πέρας ολοκληρωμένα project στο μέσο που θα εργάζονται (Project Management).

Το ΚΑΡ πρωτοπορεί και παρέχει μοναδική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση των fake news δίνοντας στους σπουδαστές την απαραίτητη γνώση για τα ειδικά εργαλεία που τους επιτρέπουν να διαγνώσουν τις ψευδείς ειδήσεις.Η θεματική δημοσιογραφία και οι τοπικές ειδήσεις στο WEB TV, το Branded Content και το Native Advertising, τα blog, το podcast και το Mobile Journalism, που είναι πια αναπόσπαστα τμήματα της δημοσιογραφίας, προστέθηκαν στη νέα λίστα μαθημάτων και θα αποτελέσουν για τα νέα παιδιά εργαλεία για να είναι άρτια προετοιμασμένα για τις επαγγελματικές προκλήσεις που θα συναντήσουν.

Για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών υπάρχει ένα ευρύ τεράστιο δίκτυο συνεργασιών που εξασφαλίζει ότι όλοι οι σπουδαστές θα γνωρίσουν από κοντά τον πραγματικό κόσμο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, συνεργάζεται με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΣΠΟΡ FM και Over FM, τo αθλητικό τμήμα του MEGA, τις εφημερίδες ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΦΩΣ, SPORTDAY , SPORTIMΕ, τα αθλητικά τμήματα των εφημερίδων ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, της ιστοσελίδας IN.GR, και τις ιστοσελίδες To10.gr, gazetta.gr, Sportfm.gr, england365.gr. Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ την διεύθυνση σπουδών έχει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και διδάσκουν καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ.

Εξασφάλισε τώρα μια θέση στο ΚΑΡ
Η καλύτερη φάση!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για μια δωρεάν ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρο Αθλητικου Ρεπορτάζ . Θαχαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Πληροφορίες στο: 2107709100

 

 
 

 

English idioms by theidioms.com