ANAKOIΝΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 2023 -2024

Οι Υποτροφίες 2023 του Κέντρου Αθλητικου Ρεπορταζ σε συνεργασία με τον BwinΣΠΟΡ fm 94,6! 
Η επιτροπή υποτροφιών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ συνεδρίασε υπό τον διευθυντή Σπουδών Χρήστο Σωτηρακόπουλο και ανακοίνωσε τις πέντε υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 που τελικά θα είναι… έξι! Και αυτό γιατί ένα κείμενο του Χρήστου Αναγνωστου απόφοιτου  του ΕΜΠ με ειδικότητα Ηλεκτρολογος Μηχανικος και μηχανικός υπολογιστών προκρίθηκε  από την επιτροπή ως εξαιρετικό , όποτε με απόφαση του Διευθυντη Σπουδων Χρήστου Σωτηρακοπούλου αποφασίστηκε να του δοθεί μια ξεχωριστή υποτροφία! 

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά σε συνεργασία με τον κορυφαίο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας BwinΣΠΟΡ fm 94,6! Να σημειωθεί πως όλοι όσοι πήραν μέρος στον διαγωνισμό θα έχουν το δικαίωμα της έκπτωσης 25% επί των διδάκτρων για κάθε έτος  σπουδών! 
Τα όνοματα των νικητών είναι 

ΛΑΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
MAYΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΚΛΕΦΤΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ
Και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ… 

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ συμπλήρωσε 29 χρόνια από την έναρξη του και είναι η πρώτη στην Ελλάδα Ιδιωτική σχολή με εξειδικευμένο αντικείμενο τις σπουδές αθλητικής δημοσιογραφίας, από το 1994. Οι εγγραφές συνεχίζονται εως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, και για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2104831108. Η νέα ακαδημαϊκή περίοδο του 2023 – 24 θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου. 

English idioms by theidioms.com