Ο Βασίλης Σκουντής στο ΚΑΡ

  • Date & Time:
    • Δεκέμβριος 3, 2019
    • 5:00 pm to 6:00 pm
  • Venue:

    25ης Μαρτίου 26, Ταύρος Αττικής 177 78

  • Contact details:
Τo seminar μπασκετ έκλεισε ο Βασίλης Σκουντής, γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος στον αθλητικό κόσμο, δίνοντας πολύτιμο υλικό για την επαγγελματική φαρέτρα των σπουδαστών μας.

Βασίλης Σκουντής είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής και αρθρογράφος, περισσότερο γνωστός για τη μακροχρόνια παρουσία του στον δημοσιογραφικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Αυτή την εποχή ο Βασίλης Σκουντής παρουσιάζει εκπομπή και μεταδίδει αγώνες μπάσκετ στην COSMOTE TV, αρθρογράφος στην ιστοσελίδα www.gazzetta.gr και την εφημερίδα Τα Νέα, σύμβουλος έκδοσης του εβδομαδιαίου περιοδικού «Αll Star Basket» και ανταποκριτής της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας του μπάσκετ.

SKOUNTIS BASKET

Είχε την επιμέλεια συγγραφής και έκδοσης της τρίτομης εγκυκλοπαίδειας «Το παγκόσμιο μπάσκετ» και της εγκυκλοπαίδειας των 37 Ολυμπιακών Αθλημάτων, ενώ συμμετείχε στη συγγραφή των βιβλίων «100 χρόνια μπάσκετ» και «Δέκα χρόνια Α1». Τελευταίο του πόνημα το βιβλίο με τίτλο «Είμαστε πια πρωταθλητές». που αναφέρεται στο έπος της κατάκτησης του Ευρωμπάσκετ του 1987 από την Εθνική Ανδρών Μπάσκετ. Είχε επίσης τη δημοσιογραφική επιμέλεια για τις βιντεοκασέτες «Τα μαγικά καλάθια του Γκάλη» και «Η χρυσή χρονιά της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού», για το CD Rom «Τα χρυσά χρόνια του ελληνικού μπάσκετ» και για τα dvd «οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004» και «Ευρωμπάσκετ 2005». Ακόμη έχει συντονίσει πολλά αθλητικά συνέδρια, ενώ επί πέντε συναπτά έτη παρουσίαζε την ετήσια γιορτή της απονομής των αθλητικών βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Βασίλης Σκουντής
Tags

Join event

2019-12-3 5:00 pm 2019-12-3 6:00 pm Europe/Istanbul Ο Βασίλης Σκουντής στο ΚΑΡ The school PTFA would like to invite you to enjoy an evening of Pasta and Prosecco in November. 25ης Μαρτίου 26, Ταύρος Αττικής 177 78
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×

English idioms by theidioms.com